Kesätapaaminen 20.7. Helsingissä

TZM Suomi järjestää 20.7. Lauantaina live-tapaamisen Helsingissä Töölönlahdenpuistossa lähellä Keskustakirjasto Oodia. Olet tervetullut liittymään seuraamme keskustelemaan ja hengaamaan. Erityisesti haluamme kutsua kaikki Maailma Kylässä-festivaalilla meistä kiinnostuneet paikalle tutustumaan tarkemmin toimintaamme. Kokoonnumme Oodin edessä klo 15 aikaan ja siirrymme siitä puistoon, tai jos sää niin vaatii, sisätiloihin. Liity seuraamme.

Pysy yhteydessä uusilla alustoilla

Telegram kanavalla voit seurata uutisia: https://t.me/tzmsuomi

Tervetuloa keskustelemaan “TZM Keskustelu” -ryhmään: https://t.me/joinchat/HJFMZlMBV9brkQwWAVCpZA

Osaston sivu Minds sivustolla https://www.minds.com/tzmsuomi

tzm.community news sivusto joka päivittyy discord -palvelimelle tehtyjen julkaisujen mukaan: https://news.tzm.community/

Webbi-sivut

Sivustot (tzm.fi ja zeitgeist.fi) päivitettiin käyttämään liikkeen eri osastojen käyttöön tarkoitettua tzm.community alustaa. Sivustot luodaan lähdekoodista automaattisesti tehokkaiksi staattisiksi sivuiksi. Ulkoasussa on vielä viilattavaa, mutta hyötyö tulee koko globaalille liikkeele kun samat muutokset ulkoasussa voidaan ottaa käyttöön myös muiden osastojen sivustoilla.

Discord-palvelin

Käyttäjämäärä globaalilla Discord-palvelimellamme on hyvässä nousussa. Tervetuloa sinnekin keskustelemaan. Tässä kutsulinkki http://bit.ly/tzm-discord.

Maailma kylässä -festivaalit

Osallistuimme toista kertaa Maailma kylässä -festivaaleille. Porukkaa oli mukavasti liikkeellä vaikka sää ei suosinutkaan. Paljon tavattiin uusia ihmisiä ja käytiin mielenkiintoisia keskusteluita!

Yhdistyksen kevätkokous

Huhtikuussa pidimme liikeeen kevät tapaamisen ja Post-scarcity Support Ry:n kevätkokouksen Tampereella. Kokouksen pöytäkirja löytyy täältä