[metaslider id=285]

 

Maailmanlaajuinen kestävän kehityksen kannattajajärjestö, Zeitgeist-liike, toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi vuosittaiseen tapahtumaamme Helsinkiin! Päivän tavoite on lisätä tietoisuutta ihmiskunnan potentiaalista luoda kestävämpi tulevaisuus ja antaa ihmisille mahdollisuus tutustua liikkeeseen.

 


 

TVP Finland koordinaattori Eemil Sulva tulee puhumaan ZDAY Finland 2017 tapahtumaan resurssipohjaisesta talousmallista!

Tämä kokonaisvaltainen ratkaisuehdotus, jota sekä TZM että TVP kannattavat, on uusi tapa ajatella ihmiskunnan tulevaisuuden mahdollisuuksia ja korjata olemassa olevia rakenteellisia ongelmia jotka ehkäisevät ja rajoittavat kestävän kehityksen saavuttamista kaikille maapallon asukkaille.

Eemil on Ympäristöekologian opiskelija Helsingin Yliopistosta, ja keskittyy opinnoissaan kartoittamaan merkittävimpiä esteitä kestävän yhteiskunnan rakentamiselle ja varteenotettavia strategioita kivuttomalle siirtymävaiheelle kohti humaanimpaa, tehokkaampaa ja kestävämpää resurssienhallintajärjestelmää.

TVP (The Venus Project) kannattaa kulttuurin uudelleensuunnittelemista tavalla, jossa sotia, köyhyyttä, nälkää, velkaa ja tarpeetonta kärsimystä ei pidetä vain vältettävinä asioina, vaan täysin hyväksymättöminä. TVP on luonut vaihtoehtoisen näkemyksen kestävästä sivilisaatiosta, jonka voimme saavuttaa käyttämällä jo olemassa olevaa tietoa. - www.facebook.com/TVPFinland - www.thevenusproject.com/

 

[divider type=”dotted” spacing=”10”]

 

Arto O. Salonen tulee puhumaan ZDAY Finland 2017 tapahtumassa kestävästä kehityksestä nyky-yhteiskunnassa!

Tarkentunut otsikko: “Talousevoluutio, tiedostavat valinnat ja onnellisuus”.

Kasvatustieteen tohtori ja dosentti Arto O. Salonen (Helsingin yliopisto) käsittelee tieteidenvälisessä työssään mm. kestävään yhteiskuntaan siirtymistä, ekososiaalista sivistystä, järjestelmäajattelua ja kuluttamiseen liittyviä ongelmakohtia.

Lainaus puhujalta: “Tutkin, kuinka hyvää elämää voitaisiin tavoitella kansalaisina ja yhteiskuntana siten, että tulevilla sukupolvilla olisi syitä olla meistä ylpeitä. Uskon, että ihmisen täyden potentiaalin käyttöönottaminen on lähtökohta, jonka varaan hyvä elämä ja parempi tulevaisuus rakentuvat.” http://artosalonen.com/kuka/

 

[divider type=”dotted” spacing=”10”]

 

TASAN! -verkoston edustaja Inari Juntumaa tulee puhumaan ZDAY Finland 2017 tapahtumaan feminismin merkityksestä kestävyyden ja hyvinvoinnin luomisessa, ja naisten osuudesta kansalaisliikkeissä!

Inari Juntumaa on aikuispedagogi, tietokirjailija, koulutuspäällikkö, VTM ja harrastelijateatteri-improvisoija.

TASAN! -verkosto nostaa sukupuolten välisen tasa-arvon takaisin yhteisiin kansallisiin tavoitteisiin, herättää julkista keskustelua tasa-arvokysymyksistä ja nostaa esille esimerkkejä naisten merkityksestä Suomen menestykselle. http://tasannyt.wordpress.com/ | Twitter: @Tasannyt | Fb: https://www.facebook.com/tasannyt/

 

[divider type=”dotted” spacing=”10”]

 

Kryptovaluutta-asiantuntija Henry Brade tulee puhumaan ZDAY Finland 2017 tapahtumaan sillan rakentamisesta resurssipohjaiseen talouteen ja kryptovaluutoista yhtenä rakennuspalikkana!

Henry Brade on nykyisin suomalaisen Prasos blockchain Bitcoin-startupin toimitusjohtaja, ja entinen TZM Suomi koordinaattori. Vuodesta 2012 toiminnassa ollut Prasos on Pohjoismaiden johtava Bitcoin-palveluntarjoaja. https://prasos.fi/

Bitcoin on ensimmäinen hajautettu digitaalinen valuutta, jota ei pysty väärentämään ja jonka käyttöön ei tarvita sen enempää valtioita kuin pankkejakaan. https://bittiraha.fi/content/mikä-bitcoin

 

[divider type=”dotted” spacing=”10”]

 

Teemu Koskimäki pitää Suomen TZM osaston edustajana ZDAY Finland 2017 tapahtumassa puheen otsikolla: Tiede yksinkertaistettuna.

Teemu Koskimäki on maisterivaiheen ekologian opiskelija Turun yliopistosta. Teemu on ollut osa Z-liikettä 8 vuotta ja koordinoinut Suomen osastoa viimeiset 4 vuotta yhdessä Rationaalinen konsensus -ryhmän kanssa.

Aikaisemmin Teemu on ollut puhumassa TZM Suomen osaston järjestämissä tapahtumissa ja vuonna 2015 TZM EU Meetupissa Rotterdamissa (http://www.zeitgeist.fi/sivilisaatiomme-ymparistoongelmat-holistinen-katsaus/).

 

[divider type=”dotted” spacing=”10”]

 

 

[divider type=”dotted” spacing=”10”]

 

Tietoa tapahtumasta:

 

  • Mitä? Zeitgeist-liike järjestää ympäri maailmaa yhdeksättä kertaa vuosittaisen ZDAY tapahtumansa, eli ”Zeitgeist-päivänsä”. Tänä vuonna päätapahtuma on Brisbanessa, Australiassa, ja Suomen sisartapahtuma järjestetään Helsingissä! Päivän tavoite on lisätä tietoisuutta ihmiskunnan potentiaalista luoda kestävämpi tulevaisuus ja antaa ihmisille mahdollisuus tutustua liikkeeseen.
  • Milloin? Lauantaina 29.4. klo 10:00-16:00 (& yhdessä iltaa viettämään)

Voimme myös osallistua sunnuntaina Helsingin vapputapahtumiin Zeitgeist-liikkeenä, antaen liikkeelle näkyvyyttä: http://www.visithelsinki.fi/fi/juuri-nyt/tapahtumia/vappu-2017

  • Missä? Helsingin yliopistolla, Fabianinkatu 33 - Päärakennus, sali 6.
  • Ohjelma: 10:00 - Tapahtuman avaus 10:25 - Eemil Sulva (TVP Suomi): Globaalin kestävyyden perusteet ja resurssipohjainen talous. 11:10 - Arto Salonen (Helsingin yliopisto): Talousevoluutio, tiedostavat valinnat ja onnellisuus. 12:00-13:00 - Ruokatauko 13:10 Inari Juntumaa (TASAN! -verkosto): Kestävä kehitys ja tasa-arvo - naiset kansalaisliikkeissä. 14:20 - Henry Brade (Prasos Oy CEO): Krpytovaluutat ja lohkoketjuteknologia osana siltaa kohti resurssipohjaista taloutta. 15:00 - Teemu Koskimäki (TZM Suomi): Tiede yksinkertaistettuna.Aikataulu kuvana: https://www.facebook.com/events/1834432806823155/permalink/1852664541666648/?ref=1&action_history=null _____ Voitte osallistua tilavuokran, jaettavien materiaalien ja mainostamisen kustannuksiin vapaaehtoisesti oman kykynne mukaan. Jos jollain kannattajallamme on suhteita, joiden kautta olisi mahdollista saada tilavuokra katettua / tai jos joku kannattajistamme olisi valmis auttamaan kulujen kattamisessa itse, voitte ottakaa meihin yhteyttä henkilökohtaisella viestillä, joko täällä Facebookissa tai sähköpostitse (zeitgeistfinland[ät]gmail.com).

 

Katso myös:

[divider type=”thin” spacing=”10”]

 

To accredit the author of the globe layer used in the posters: Designed by Alvaro_cabrera / Freepik

To accredit the author of the background polygon layer used in the posters: Designed by kjpargeter / Freepik - Selected by freepik